top of page

WERKEN MET SACROCHE

De paketten

Sacroche voorziet in individuele coaching, in coachingspakketten voor (netwerken van) ondernemingen, en  in kortdurende coachingstrajecten rond vier thema’s (standvastigheid, moeiteloosheid, waardegerichtheid en de juiste maat van leiderschap) en in eerder langdurige trajecten in de vrije coaching. 

 

Daarnaast zijn er de open en incompany trainingen rond eigen en gedeelde verantwoordelijkheid en rond beleidsvorming, een specifiek onderdeel van goed leiderschap (zonder beleid maken is het leiden van een organisatie(netwerk) niet mogelijk). 

Mijn voorkeur gaat uit naar fysieke ontmoeting en samenzijn, omdat ik, behalve mij verbinden met een thema, heel graag met mensen verbind, en dat werkt bij mij beter als we elkaar fysiek zien. Desalniettemin is het mogelijk om zowel coaching als training digitaal te boeken als de context dit vraagt. 

individuele coaching
coachingpaketten
coachingtrajecten

Coaching

In mijn coachings ga ik uit van de oplossingsgerichte benadering met focus op de positieve veranderingen die jij als coachee wilt zien. Daarnaast werk ik vanuit de themagecentreerde benadering of de TGI-methode (themagecentreerde interactie). Deze doet recht aan de ambivalentie en paradoxen van het mens zijn en kijkt met nuance en scherpte tegelijk naar de diverse drijfveren van menselijke beslissingen en acties. Weten en niet weten wat we willen. Strengheid en mildheid. Vrijheid en duidelijkheid. De kracht van kwetsbaarheid … Ik zoek samen met jou naar wat jou raakt, drijft, remt, … in je leiderschap, vanuit jezelf of vanuit je omgeving. Samen zoeken we wat jij nodig hebt om gepast verantwoordelijkheid te nemen in je leiderschap. 

Daarnaast coach ik ook teams en netwerken om meer doelgericht en betrokken samen te werken. Samen verkennen we hoe de groep zichzelf graag ziet in de toekomst en hoe de groep dit kan realiseren, waarbij een cultuur ontstaat waarin minder individueel gedacht en gewerkt wordt en meer samen en als team. 

Individuele
coaching

COACHING OP MAAT

Heb je een coachingvraag, maar weet je zelf nog niet precies welke of herken je je niet in de individuele coachingspakketten, dan kan je bij mij terecht voor een coaching op maat. Samen zoeken we waar jouw vraag en behoefte liggen en stippelen we een aangepast traject uit, met aangepaste duur en intensiteit.

PRIJS:

Voor mij is het belangrijk dat iedereen bij mij terecht kan.
Om dit mogelijk te maken, variëren prijzen voor deze coaching tussen 50 euro en 110 euro/uur, exclusief BTW.*

 

Neem contact op voor meer informatie.

* Vooraleer we samen in zee gaan, hebben we een (digitaal) kennismakingsgesprek (30 min, gratis)

COACHING

Individuele coachingspakketten

Grieke-020.jpg
Grieke-020.jpg

Ontdek de verschillende trajecten. Kies er de best passende uit.

Trainingen

Trainingen

Waar vaak gekozen wordt voor ofwel een eerder probleemgerichte als wel een oplossingsgerichte benadering, vertrek ik vanuit een themagecentreerde benadering door met de TGI-methode (themagecentreerde interactie) te werken. Deze “derde weg” doet recht aan de ambivalentie en paradoxen van het mens zijn en kijkt met nuance en scherpte tegelijk te kijken naar de diverse drijfveren van menselijke beslissingen en acties. Weten en niet weten wat we willen. Strengheid en mildheid. Vrijheid en duidelijkheid. De kracht van kwetsbaarheid … Ik zoek samen met jou naar wat jou raakt, drijft, remt, … in je leiderschap, vanuit jezelf of vanuit je omgeving. Samen zoeken we wat jij nodig hebt om gepast verantwoordelijkheid te nemen in je leiderschap. 

Daarnaast coach ik ook teams en netwerken om meer doelgericht en betrokken samen te werken. Samen verkennen we hoe de groep zichzelf graag ziet in de toekomst en hoe de groep dit kan realiseren, waarbij een cultuur ontstaat waarin minder individueel gedacht en gewerkt wordt en meer samen en als team. 

CONTACT
bottom of page