top of page

TESTIMONIALS

Wat mensen
zeggen

Samen zoekend en perspectief biedend, zijn de eerste twee beelden die bij me opkomen. Grieke vertrekt vanuit een duidelijk, inspirerend en richting gevend kader (TGI), maar laat ruimte om onderweg 'zijwegen' te verkennen en andere paden te betreden. Dit werkt uitnodigend en ondersteunend. Haar 'opdrachten', tijdens en aan het eind van elke sessie, zetten aan tot spontaan uitproberen. Ze is hierbij een aanwezige, betrokken coach die vertrouwen schenkt en 'helpt groeien'.

Sigrid Arents,

coördinator Huis der Gezinnen 

Dominiek Roelandts, 

directeur Alvinnenberg

Grieke is een enthousiaste, gedreven én doorleefde consultant / trainer als het komt op het begeleiden van veranderingsprocessen, het ondersteunen van teams en het bewaken van de juiste richting en waarden waar een organisatie mee aan de slag wil. Het is een plezier om met haar samen te werken vanuit Arteveledehogeschool. 

Caroline Hoedemakers,

Hoofd Levenslang leren, Expertisenetwerk Mens en Samenleving, Artevelde Hogeschool

testimonial1
testimonial 2
Anker 3

Met haar ervaring en enthousiasme wist Grieke op haar manier de juiste vragen te stellen, ons kritisch te laten nadenken en belangrijk, ons duidelijke keuzes te laten maken, fundamentele keuzes waar we zelf al een tijdje omheen fietsten, bijv. voor welke doelgroepen wil Alvinnenberg er in de toekomst zijn?

Zij hield onze focus en aandacht ook gericht op de participatie van onze doelgroepen, familie en medewerkers (cultuur van co-creatie) en het belang van communicatie.

Grieke is al meer dan een half decennium op een of andere manier verweven met mijn loopbaantraject. Haar ontwapenende en heldere aanpak heeft onze organisatie door een woelige fusie geholpen. Anderzijds heb ik ook het genoegen gehad om een intensieve training van haar te ontvangen waarbij ze mijn gereedschapskist vulde met een resem van doelgerichte, creatieve en leuke denkoefeningen. Ze is daarenboven ook zo lief geweest om mijn eigen zelf te leren gebruiken als kompas om zulke complexe processen in goede banen te leiden. En tot slot, maar zeker niet het minste, heeft ze een soort van chirurgische precisie waarmee ze snel emoties, patronen en onderliggende stromingen bij personen, teams en organisaties kan blootleggen. Toch impliceert deze precisie geen kilte, integendeel. Het geduld, de warmte en de liefde waarmee ze delicate thema’s aansnijdt werken zeer katalyserend. Ik heb dit zelf mogen ondervinden toen ik over mijn carrièrepad twijfelde. Het was één telefoontje, dat was voor mij genoeg om de moed te vinden en de sprong te wagen. Dank je wel Grieke, je bent een top madam!

Sjoert Holtackers,

medewerker inclusie en beleidsvorming in het Kenniscentrum Wonen, Welzijn, Zorg

bottom of page